Dot Eleven este în România un birou de consultanţă pentru sisteme de management, audit şi formare.

Cursuri

Home Cursuri

CURSURI

Oferim atât cursuri publice (open), cursuri în cadrul companiei (in-house) cât şi cursuri online inclusiv soluţii de formare personalizate. De asemenea am introdus sesiuni de workshop multi-disciplinare, care se pot dovedi ideale pentru companii, deoarece acestea îmbină o varietate a sistemelor de management și a uneltelor de calitate folosite pentru o mai mare eficienţă. Fie că sunteţi responsabil pentru audituri, inginer, tehniciam sau manager în organizația dumneavostră vă oferim cursuri ce permit utilizarea, dezvoltarea și integrarea integrarea în sistemele dumneavoastră.

Traininguri periodice (cursuri open)

Organizam periodic cursuri destinate persoanelor care doresc sa obtina rezultate mai bune in planificare, organizare, optimizare si management.

VEZI DETALII ⟶

Traininguri dedicate companiilor

Venim in sprijinul companiilor care investesc in dezvoltarea profesionala a membrilor echipei, oferindu-le traininguri care se pliaza pe specificul organizatiei.

Traininguri online (cursuri open + traininguri dedicate companiilor)

Prin trainingurile online, venim in sprijinul persoanelor si echipelor care doresc sa participe de la distanta la cursurile noastre.