Dot Eleven este în România un birou de consultanţă pentru sisteme de management, audit şi formare.

Consultanta

Home Consultanta

Consultanţă

Pentru a onora solicitările clienţilor din producţia de serie este necesar să dispui de Know-How-ul corespunzător. Reclamaţiile persistente sau prea frecvente pot genera situaţii, care pot periclita existenţa unei companii destul de uşor. De exemplu în industria auto a fost dezvoltat un procedeu de stabilire a nivelurilor de escalare, prin care orice companie poate obţine de la o zi la alta statutul de "Business Hold", fiindu-i astfel ameninţată existenţa. Noi vă ajutăm să evitaţi sau să depăşiţi astfel de situaţii limită.

  • Management Consulting
  • Quality Management
  • Supplier Management
  • Task Force

Valoare adăugată prin Management Consulting

Globalizarea și creșterea presiunii concurențiale duc la cicluri de inovare mai scurte în companii. Această accelerare creează o cerere crescută pentru strategii de afaceri personalizate, optimizarea unităților organizaționale, procese eficiente, sisteme de management robuste și manageri cu abilități puternice.

Ne sprijinim clienții cu consultanță de management holistic la scară globală. Identificarea precisă a nevoilor clienților stă la baza practicii noastre de consultanță și asigură rezultate de succes.

Mediile de afaceri în continuă schimbare impun companiilor să implementeze soluții durabile cât mai repede posibil. Un accent clar pe adaptare și implementare permite DotEleven să rămână agil și să ofere clienților avantajul abordărilor tradiționale de consultanță.

Sisteme de management al calității

Lupta constantă pentru satisfacția clienților și cererea de produse fără cusur face ca utilizarea sistemelor de management al calității să fie inevitabilă. Trebuie să fie pus în aplicare un management eficient al calității, urmând principiile economiei muncii. Timpul petrecut în sarcini care au loc împreună cu procesul de management, cum ar fi completarea documentației necesare, colectarea și analizarea datelor trebuie redus la minimum. În același timp, trebuie să se garanteze un standard ridicat al calității produselor. Acest lucru este posibil prin implementarea unui sistem de control al calității bine optimizat care asigură transparența cu personal minim.

Sistemele de management al calității ajută companiile să asigure îmbunătățirea constantă a produselor, reducerea costurilor, și receptivitate ridicată a serviciilor pentru clienți. Aceste trei aspecte constituie pietrele de temelie ale satisfacției clienților.

Adesea, companiile întreprind acțiuni pentru controlul statistic al procesului, planificarea experimentelor și aplicarea metodologiei Six Sigma înainte ca lucrurile de bază să fie efectuate corect. Pentru a asigura funcționarea la potențial maxim, DotEleven aplică o abordare holistică pentru a crea un sistem de management al calității bine integrat și eficient.

Consultanță sistematică în managementul furnizorilor

Pentru a menține competitivitatea este necesară calitatea, inovația și securitatea aprovizionării, ceea ce poate fi obținut numai prin colaborarea cu furnizorii ca parteneri de creare a valorii.
Pentru a intensifica colaborarea cu partenerii potriviți, managementul furnizorilor ar trebui să fie ferm stabilit în orice companie ca un proces strategic. Inițial, ar trebui efectuate analize ample pentru a evalua furnizorii și pentru a asigura integrarea țintită a furnizorilor.

Prin managementul profesional al relațiilor cu furnizorii, afacerea poate promova inovația și creșterea și, prin urmare, asigura avantaje competitive.
DotEleven oferă analize profesionale, evaluare și clasificare a furnizorilor, elaborarea strategiei și implementarea managementului relațiilor cu furnizorii.

Un grup de lucru (Task Force) este implementat pentru a realiza schimbări critice, în constrângeri de timp, pentru a evita impacturile negative asupra companiei, structurii organizaționale sau departamentelor individuale.

Acest  Task Force este un grup interdisciplinar, cu autoritate și mijloace suficiente pentru a rezolva o problemă bine definită într-un interval de timp limitat.

Obiectivul unei grupuri de lucru este de a obține rezultate imediate prin acumularea de competențe și decuplarea de la structura organizațională existentă. Mai ales companiile mai substanțiale pot profita dintr-o abordare a Task Force. Principala aplicare a Task Force este de obicei managementul de proiect care are ca scop prevenirea întârzierilor, remedierea defectelor în procesul de producție cauzate de procesele tehnologice și corectarea problemelor legate de furnizare și calitate.

Necesitatea gestionării simultane a dinamicii grupului și comunicarea subiectelor tehnice complexe în perioade scurte face ca managementul grupului de lucru să fie o muncă dificilă. Pentru DotEleven adaptabilitatea, competența tehnică și luarea rapidă a deciziilor sunt competențe esențiale pentru managementul grupurilor delucru.

Aveti intrebari?

Compania

Dot Eleven este în România un birou de consultanţă pentru sisteme de management, audit şi formare. Ne axăm în principal pe ceea ce priveşte managementul calităţii, managementul de mediu, sănătate şi securitatea muncii cât şi implementarea de proiecte Six Sigma.
CONTACT