"Corespunzător pentru utilizare" (Cf. J.M.Juran)

Dot Eleven                                                                                                PECB Approved Partner   

Cursuri

Oferim atât cursuri publice, cât şi în cadrul companiei (in-house), inclusiv soluţii de formare personalizate.
De asemenea am introdus sesiuni multi-disciplinare, care se pot dovedi ideale pentru companii, deoarece acestea îmbină o varietate a sistemelor de management pentru o mai mare eficienţă. Fie că sunteţi responsabil pentru auditarea sistemului de management al calităţii, mediului sau al sănătăţii şi securităţii, avem cursuri ce permit integrarea sistemelor dumneavoastră.

Metode ale Managementului Calităţii

Sporiti satisfactia clientilor dumneavoastra cu ajutorul celor cinci instrumente de baza ale managementului calitatii.

Oferim atât cursuri publice, cât şi în cadrul companiei (in-house), inclusiv soluţii de formare personalizate.
De asemenea am introdus sesiuni mulţi-disciplinare, care se pot dovedi ideale pentru companii, deoarece acestea îmbină o varietate a sistemelor de management pentru o mai mare eficienţă. Fie că sunteţi responsabil pentru auditarea sistemului de management al calităţii, mediului sau al sănătăţii şi securităţii, avem cursuri ce permit integrarea sistemelor dumneavoastră.

Consultanţă şi documentaţie

Dezvoltarea şi elaborarea sistemului de management al calităţii şi nu numai

Calitatea nu apare singură.
Calitatea este rezultatul unei activităţi indelungate de depunere de efort, dedicaţie şi motivaţie. Prin urmare, calitatea nu este doar un parametru de diferenţiere, ci şi o bază a relaţionării cu clienţii şi furnizorii.

Catalog Cursuri

Cursuri oferite  

  

Alătură-te mişcării

Există un principiu de bază urmat de fiecare companie: Calitatea merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil ca pentru succes calitatea este primordială, în special din perspectiva globalizării progresive. Intrebarea este cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt. Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor internaţionale joacă un rol important în drumul spre un "Management Total al Calităţii".


11 / 2015


Start your transition to ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015
Now that international management system standards ISO 9001:2015 (quality) and ISO 14001:2015 (environmental) have been published.10 / 2015


ISO 9001:2015 positioning statement
Following the work of ISO working group TC 176/SC2, the revised international quality management system standard ISO 9001:2015, is available from National Standards Bodies from 23 September 2015.