"Corespunzător pentru utilizare" (Cf. J.M.Juran)

Dot Eleven                                                                                                PECB Approved Partner   

Consultanţă

Incă de la început am încercat să găsim cele mai bune variante pentru clienţii noştri, oferind servicii de cea mai bună calitate. Condiţiile şi presiunile actuale ale pieţei, impun de cele mai multe ori, obţinerea certificării în cel mai scurt timp şi cu un efort minim din partea clientului. De aceea serviciile de consultanţă oferite de noi vor permite certificarea sistemelor de management într-un timp scurt şi cu un efort financiar minim.

Consultanţă şi documentaţie

Dezvoltarea şi elaborarea sistemului de management al calităţii şi nu numai

Pentru a onora solicitările clienţilor din producţia de serie este necesar să dispui de Know-How-ul corespunzător. Reclamaţiile persistente sau prea frecvente pot genera situaţii, care pot periclita existenţa unei companii destul de uşor. De exemplu în industria auto a fost dezvoltat un procedeu de stabilire a nivelurilor scalare, prin care orice companie poate obţine de la o zi la alta statutul de "Business Hold", fiindu-i astfel ameninţată existenţa.
Noi vă ajutăm să evitaţi sau să depăşiţi astfel de situaţii limită.

Vă oferim sprijin practic si în următoarele situaţii:

Gamă completă de audituri

Audituri de secundă parte pentru lanţul de aprovizionare şi audituri integrate

Provocarea globalizarii impreuna cu dependenta de lanturile de aprovizionare care se pot extinde in mai multe tari si continente, reprezinta un element important de risc pentru orice organizatie.
Preluăm integral, la cerere, conducerea, planificarea şi comunicarea de proiect.

De ce au companiile nevoie de certificare ISO 9001?


Presiunile pieţei

Multe organizaţii decid să obţină certificatul ISO 9001 deoarece acesta reprezintă o garanţie a calitatii sistemului de management pentru potenţialii clienţi. O companie care are un sistem de calitate a managementului (Quality Management System - QMS) certificat poate îndeplini cerinţele clienţilor mai bine decât o companie fără această certificare. De asemenea, multe organizaţii cer ca toţi colaboratorii lor să posede certificatul ISO 9001.

Eficienţa în cadrul companiei şi beneficii în producţie

Unele organizaţii urmăresc implementarea ISO 9001 deoarece a fost dovedit de-a lungul timpului că acesta determină o îmbunătăţire a performanţelor şi a eficienţei, precum şi creşterea profitului.

Creşterea eficienţei şi a veniturilor. Producţia standardizată şi fluidă duce la creşterea eficienţei şi mărirea veniturilor

In ciuda faptului că ISO 9001 creează anumite inconveniente legate de aspectele financiare şi de timp presupuse de procesul de certificare, totuşi avantajele pe termen lung depăşesc cu mult costurile pe termen scurt.
Odată ce afacerea primeşte certificarea ISO 9001, iar procesele interne sunt definite, operaţionalizate şi standardizate, în consecintă va creste eficienţa generală prin reducerea timpului alocat instruirii.
Activarea pe o bază stadardizată se reflecta imediat în creşterea productivitaţii companiei, iar acesta duce la creşterea veniturilor.


Avantajele implementării sistemului ISO 9001:

Alătură-te mişcării

Există un principiu de bază urmat de fiecare companie: Calitatea merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil ca pentru succes calitatea este primordială, în special din perspectiva globalizării progresive. Intrebarea este cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt. Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor internaţionale joacă un rol important în drumul spre un "Management Total al Calităţii".


11 / 2015


Start your transition to ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015
Now that international management system standards ISO 9001:2015 (quality) and ISO 14001:2015 (environmental) have been published.10 / 2015


ISO 9001:2015 positioning statement
Following the work of ISO working group TC 176/SC2, the revised international quality management system standard ISO 9001:2015, is available from National Standards Bodies from 23 September 2015.