"Corespunzător pentru utilizare" (Cf. J.M.Juran)

Dot Eleven                                                                                                PECB Approved Partner   

Audit

Una din metodele cele mai eficiente pentru verificarea situaţiei existente în raport cu anumite cerinţe prestabilite.
Acest instrument de management permite verificarea şi analiza obiectivă a tuturor proceselor din companie.
In calitate de consultant extern, compania noastră poate verifica, imparţial, atât sectorul de producere cât şi activitatea de management care implică conducerea de la cel mai înalt nivel al companiei, cu eficienţă maximă

Principiile auditului

Auditorii nostri sunt independenţi de activitatea pe care o auditează şi sunt liberi de orice influenţe şi conflicte de interese. Menţinem o gindire obiectivă pe întreg parcursul unui proces de audit pentru a ne asigura ca ne bazăm numai pe dovezi clare în stabilirea constatărilor şi a concluziilor auditului, asigurînd îndeplinirea tuturor principiilor de audit:

Cursuri şi traininguri

Management de calitate, auditori de proces şi produs, unelte de calitate şi multe altele

Punem la dispozitia clienţilor noştri cursuri practice, conduse de lectori calificaţi.
Multe dintre cursurile noastre sunt aprobate de către organismele profesionale relevante şi bazate pe experienţa noastră de evaluare a sistemelor de management.

Auditurile oferite


Introducerea unui sistem de management nu este însă suficientă. Fie că este vorba de managementul calităţii, al mediului sau al securităţii ocupaţionale - sistemele de management trebuie menţinute şi îmbunătăţite în mod constant. Această sarcină o pot prelua atât auditorii externi cât şi proprii angajaţi - în cazul în care au calificările necesare.

Auditorii nostri sunt independenţi de activitatea pe care o auditează şi sunt liberi de orice influenţe şi conflicte de interese. Menţinem o gindire obiectivă pe întreg parcursul unui proces de audit pentru a ne asigura ca ne bazăm numai pe dovezi clare în stabilirea constatărilor şi a concluziilor auditului.

Datorită experienţei vaste acumulate pe parcursul celor 5 ani in domeniul calităţii, auditului si consultanei manageriale, puteţi beneficia de auditul intern al următoarelor sisteme de management:

Alătură-te mişcării

Există un principiu de bază urmat de fiecare companie: Calitatea merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil ca pentru succes calitatea este primordială, în special din perspectiva globalizării progresive. Intrebarea este cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt. Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor internaţionale joacă un rol important în drumul spre un "Management Total al Calităţii".


11 / 2015


Start your transition to ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015
Now that international management system standards ISO 9001:2015 (quality) and ISO 14001:2015 (environmental) have been published.10 / 2015


ISO 9001:2015 positioning statement
Following the work of ISO working group TC 176/SC2, the revised international quality management system standard ISO 9001:2015, is available from National Standards Bodies from 23 September 2015.